woensdag 14 maart 2018

Ponyklassen L3-L4


Dag 1

Eindelijk! Het is zover, we vertrekken op ponyklassen.
Na de busrit gingen we ons bed opmaken en stond er een heerlijke lunch voor ons klaar.
Onze buikjes waren goed rond gegeten, dus konden we in actie schieten. De 1ste groep mocht op natuurwandeling in het natuurreservaat 'De Blankaart'! De 2de
groep mocht zich al meteen richting de paarden en stallen begeven J. Dit was voor heel veel kinderen toch wel een spannend moment. Nadien gingen we samen het spel ‘1 tegen allen’ spelen, hier hebben we dolle pret beleefd. Daarna hebben we energie opgedaan met een lekker avondmaal. Als afsluiter voor de eerste dag, hebben we volks- en gezelschapsspelen gespeeld. En zo gingen we moe maar voldaan naar bed, tot morgen J.


Dag 2

Hallo iedereen!
De 2de dag was NOG leuker dan de 1ste..!
Na een stevig ontbijt konden we erin vliegen, of beter, erin draven J.
Het was nu aan de 1ste groep  om paard te rijden. De andere groep werd opgesplitst in 2 activiteiten, honkbal en drama met juf Truus. Ook hebben we tijd vrijgemaakt om ons dagboek aan te vullen. Hierna hebben we genoten van een stevige maaltijd, frietjes met kippengyros!!
In de namiddag werden de groepen omgewisseld.
Wat gaat de tijd snel! Het is alweer tijd voor een vieruurtje.
Ons nog even opfrissen en een kaartje schrijven naar huis, om de avond af te sluiten met een film.
Tot morgen allemaal
J.

Dag 3

Dag allemaal! 

We kunnen aan onze 3de dag beginnen en wat hebben we er weer zin in!
Na het ontbijt was het tijd om onze laarzen aan te trekken en naar de pony's te gaan. We mochten de paarden borstelen en zadelen. Dat kunnen we al als de beste. Het paardrijden  zelf lukt ook zeer vlot. Bij het andere groepje stond het spel 'ren je rot' op het programma. Een spel waarbij je zowel moet lopen als moet nadenken. 
Na al deze leuke activiteiten was het etenstijd en mochten we wat rusten op onze kamer. 
Helaas kwamen er grote regenwolken boven het landhuis 'De Rhille' en moesten we de natuurwandeling in het prachtige natuurreservaat de Blankaart veranderen door een andere fijne activiteit. 
Jammer... mooie liedjes duren niet lang... het is al tijd om onze koffer te maken. Gelukkig staat er ons nog een fantastische avond te wachten, want het is FUIF met optredens van de kinderen! Goochelacts die ons met verstomming sloegen, coole dansacts, zelfgemaakte gedichtjes, noem maar op, het was één voor één geweldig om te zien! 
Dat shaken heeft ons wel moe gemaakt. Het is tijd om in ons bedje te kruipen en te dromen over onze laatste halve dag met de paarden. 
Slaapzacht iedereen! 

3 opmerkingen:

  1. Geniet van deze bijzondere en aangename dagen. Deze unieke belevenis dragen jullie je leven lang mee. groetjes opa van Jayden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel plezier daar. Jullie verdienen dit. Vele groetjes de mama van iliano

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier daar. Jullie verdienen dit. Vele groetjes de mama van iliano

    BeantwoordenVerwijderen