dinsdag 20 maart 2018

De verslagjes van de dag...

Vandaag zijn we goed opgestaan en hebben lekker ontbeten. Daarna zijn we met de bus speciale stenen gaan bezoeken, waaronder Menhiers en Dolmiers EN het duivelsbed.  Daarna zijn we gaan eten.  's Middags hebben we een avonturenloop gedaan waar we moesten vluchten (grapje) voor everzwijnen.  We eindigden met een death-ride. SUPER! Deze avond deden we een fakkeltocht.
Nele L6A en Malou L6B


Tijdens een stevige wandeling maakten we vandaag kennis met oude prehistorische stenen EN het duivels bed. Daar hebben ze ons een lang verhaal verteld over die steen (eng).  Toen we klaar waren met eten moesten we ons klaarmaken voor de avonturenloop.  Daar liepen we door een bos vol everzwijnen (grapje maar toch eng).  Toen we klaar waren deden we ook nog een death-ride. Na het avondeten sloten we de dag af met een mooie geslaagde fakkeltocht.
Enne L6b en Nisa L6A

We begonnen met een stevige wandeling.  We kregen over stenen uitleg zoals bijvoorbeeld de puddingsteen, dat is een steeen van allemaal verschillende soorten stenen.
Na een stevige maaltijd zijn we naar het everzwijenbos geweest.  Met een op het einde een death-ride. Deze avond zijn we samen op fakkeltocht geweest.  Voor we gingen slapen, speelden we spelletjes of lazen een boek.  Tot nu toe is het super!
Nina L5A en Elynn L5B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten