donderdag 7 januari 2016

En we zijn bijna weg..... Nog 4 keer slapen!!!!

Hieronder vinden jullie nog enkele belangrijke informatie!

BELANGRIJK   -  BELANGRIJK  -  BELANGRIJK – BELANGRIJK – BELANGRIJK

Beste ouders,

We geven hieronder nog enkele belangrijke tips naar volgende week toe.
1.        We kregen deze week van de organisatie LPM te horen dat ze voor alle leerlingen een kussensloop en een onder- en bovenlaken kunnen voorzien.  Maar er zijn niet voldoende dekens aanwezig.  We raden u dan ook aan om uw kind een SLAAPZAK mee te geven. Zorg dat deze genaamtekend is.

2.      Op maandag 11/01/2016 dienen de leerlingen te verzamelen in de vertrekhal van het Sint-Pietersstation te Gent. Dit tussen 6.15u en 6.40u.  Om 6.45u begeven we ons naar het perron zonder begeleiding van de ouders.  De trein wacht niet, dus de boodschap luidt: ‘Wees op tijd!’

3.      Gelieve de ziekenkaskaart, het ziekenkasbriefje en eventueel de identiteitskaart in een gesloten omslag (met de naam van uw kind) mee te geven in de kleine rugzak. Deze omslagen worden pas op de trein door de klastitularissen opgehaald.  Ze worden dus niet verzameld in de vertrekhal van het station.

4.      De weersvoorspellingen geven regenachtig weer.  Het is heel belangrijk om voldoende warme en dikke kousen te voorzien.  Als ook waterdichte wandelschoenen (aandoen bij het vertrek) en een waterdichte jas.

5.      Op vrijdag 15/1/2016 kunnen de kinderen om 14.45u afgehaald worden in de vertrekhal van het station.  De bagage zal die dag vanaf 15u tot 18u ter beschikking zijn in de turnzaal van onze school. De mogelijkheid bestaat ook om de koffer pas op maandag 18/1/2016 op te halen.

6.     Gedurende de volledige week geven we regelmatig een update van de activiteiten via de webblog van de GWP (zie website van de Vogelzang). U zal daarop tevens de bevestiging zien van onze veilige aankomst op maandag (11/01/2016).

7.      Vergeet de koffers niet binnen te brengen op vrijdag 4/01/2016 tussen 8u en 18u.  Of maandag 8/01/2016 voor 8u.  De koffers worden per klas verzameld in de turnzaal.

Zo, we hopen op een toffe week!

Met bosklasgroeten

De leerkrachten van de 3de graad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten