dinsdag 12 januari 2016

Dinsdag 12 januari 2016: We gaven er een lap op! Modder was vandaag de hoofdrolspeler!

Hallo,
We zijn de dag goed begonnen met een heerlijk ontbijt. Onze eerste activiteit was informatie krijgen over belangrijke rotsen (dolmen). Daarna hebben we als middagmaal everzwijn gegeten. Deze middag leerden we overleven in de natuur.  We kregen les rond het maken van een shelter en vuur.  Toen het deze avond lekker donker was, zijn we op een coole tocht geweest door een grot.  Nog drie dagen te gaan.... Supervriendelijke groeten van Emmo, Tano en Bjorn (L6)

10 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er daar spannend en leuk uit, veel plezier Marie en vrienden en vriendinnen! Anabel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er daar spannend en leuk uit, veel plezier Marie en vrienden en vriendinnen! Anabel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's.
  Veel plezier nog de komende dagen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er een leuk avontuur uit! Ik ben al benieuwd naar de vele verhalen. Veel plezier nog voor ons Silje en alle andere avonturiers!
  Luc, Dominique en Rune

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er een leuk avontuur uit! Ik ben al benieuwd naar de vele verhalen. Veel plezier nog voor ons Silje en alle andere avonturiers!
  Luc, Dominique en Rune

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waw, een vuurtje leren stoken is eens iets anders dan wiskunde- of taalles! Hopelijk is iedereen heelhuids uit de grot geraakt?! Wij wensen jullie nog veel avontuur toe en voor de leerkrachten rustige nachten! Voor ons Pien een dikke knuffel met een extra dikke zoen ;-). Tot vrijdag, Bart, Katrien, Leonie en Briek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Bedankt aan de leerkrachten hiervoor. Tof om 's avonds een kijkje te kunnen nemen in jullie vele avonturen. Nog heel veel plezier voor onze lieve Silke en alle andere 5de en 6de klassers! Tot vrijdag!
  Marleen, Frederik en Kobe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super om te zien wat jullie daar al allemaal gedaan hebben! Elke avond kijken we hier thuis uit naar het verslag van de dag. Nog veel plezier voor jullie allemaal en geef Natan nog een dikke knuffel! Tot vrijdag. Ursula, Carlo en Jana xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's, bedankt aan de leerkrachten! Dikke knuffel voor Leon van Karen, Jurgen en Malou

  BeantwoordenVerwijderen